home
18 juni 2018

Topdrukte bij 25e Avond fiets4daagse Hellevoetsluis

Kees Nieuwland

Evenementen
Fietsen

De 25e editie van de avond fiets4daagse van Hellevoetsluis heeft een record aantal deelnemers aan de start van dit meerdaagse evenement gebracht.

Met 720 verkochte startkaarten was bijna het bordje met “uitverkocht” zichtbaar geworden en is het een drukte van belang bij de start en finish locatie van de organiserende fietsclub WTAC Waterstad. Bij vertrek op de eerste dag worden de vele jeugdige deelnemers door Marketing OP Voorne-Putten voorzien van een sportief blauw T-shirt met een zeer toepasselijke tekst; sportheld op Voorne-Putten. Met een grote glimlach en een heerlijk zonnetje vertrekken deze jeugdige fietsers met hun ouders voor hun eerste kilometers met dagelijks de keus uit 3 afstanden: 10,17 of 25 kilometer.

De fietsvriendelijke en afwisselende routes brengen de deelnemers langs de mooiste en vaak ook onbekende plekjes van Hellevoetsluis en omgeving. Ook kende de 25e editie dit jaar een ideaal fietsklimaat met regelmatig een zonnetje in het gezicht en een heerlijk briesje door het haar! Onderweg stempelen en een traktatie van onze hoofdsponsor PLUS Trommel zorgen ervoor dat de deelnemers op de slotavond hun welverdiende medaille krijgen. Ook staan er  op de slotavond diverse springkussens, hindernisbaan, clown en een stoomtreintje klaar  voor de kinderen die nog voldoende energie hebben en worden de deelnemers volgens traditie muzikaal binnengehaald.

Veel in blauw gehulde kinderen vermaken zich opperbest terwijl de ouders zachtjes meedeinen op de muziek van zanger Ed. Na de traditionele verloting keert iedereen tevreden huiswaarts en komt een einde aan een deze succesvolle 25e editie.

Nieuwsgierig? Kijk de dagelijkse foto impressie op onze website http://www.wtac-waterstad.nl/Activiteiten/Avondfietsvierdaagse/ 

Kijk voor meer evenementen op www.opvoorneputten.nl

Kees Nieuwland

AF4D Commisie WTAC Waterstad

Meer verhalen over Evenementen